Vælg en fast dyreklinik med ekspertise og erfaring indenfor kæledyr

Vælg en fast dyreklinik med ekspertise og erfaring indenfor kæledyr

Tosa inu – en aggressiv type
De forbudte hunde
Det bedste til din bedste ven
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Dit kæledyr er at betragte som et nyt familiemedlem, på lige fod med de andre medlemmer i familien. Selvfølgelig ikke sådan at forstå, at hunden eller katten skal sidde med ved bordet, sove i sengen, eller have lige så store julegaver som resten af familien. Men når man vælger at tage et dyr til sig, påtager man sig samtidig også ansvaret for dyrets ve og vel, herunder dets trivsel til hverdag og fysiske samt mentale helbred generelt.

Dette betyder, at dyret skal have det foder, der passer til dets fysik og dispositioner, den motion, det har brug for, leg og stimulans samt regelmæssige sundheds- og helbreds tjek. Og lige som du ikke selv ville bryde dig om at skulle tilses af en ny læge for hver konsultation, er din hund eller din kat også mest tryg ved en vis konsistens i forbindelse med deres dyrlæge besøg.

Hvorfor skal jeg vælge en fast dyrelæge eller dyreklinik?

Når et dyr skal til dyrelægen, er det i reglen forbundet med en vis grad af stress for dyret. Ud over det, at dyret måske er sygt eller har smerter, er det også en ekstra belastning at skulle ud af sine trygge rammer og ind på en klinik fyldt med nye synsindtryk, lyde og lugte – og andre dyr. Derfor bør du vælge en fast dyrlæge, som du og dit dyr besøger mindst én gang på årlig basis, med henblik på et helbreds tjek samt opfriskning af diverse vaccinationer.

Katte skal for eksempel vaccineres imod kattesyge, og hunde har godt af at blive tjekket for hjerte/lungeorm og andre parasitter. Og besøger du og dit dyr klinikken på regulær basis, vil dyret kunne oparbejde et tillidsforhold til dyrlægen, og du kan således minimere mængden af stress, for hvilket dit dyr udsættes ved et eventuelt akut besøg.

Kig forbi Værløse Dyreklinik og hør mere om hvordan klinikken kan hjælpe dig og dit dyr.

Tidligere artikel

KOMMENTARER