Udvikling i safari

Lystfiskeri – læring, glæde og udvikling
Tag børnene med på safari
Få en anderledes dyreoplevelse midt i den nordjyske natur
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man tænker på safari, er der måske nogle personer, der får associationer til 1800-tallet, hvor den hvide mand efterhånden havde erobret den afrikanske verdensdel og blev betaget over de imponerende dyrearter, som han ikke havde set mage til i Europa.

Disse måtte han have med hjem, om det så krævede, at han skulle nedlægge, skyde eller på anden måde likvidere dyret for at få det udstoppet og hjem at hænge på væggen i hjemmet.

Den opfattelse af safari hører heldigvis stort set fortiden til, da de fleste eksotiske dyrearter er af den truede art, der gør, at der er beskyttelse af de eksemplarer, der er tilbage, hvorfor den gammeldags opfattelse af safari i moderne tid hovedsageligt består af krybskyttere, der vil indfange de tilbageværende dyr for at sælge dem til højestbydende.

Nu om dage er safari af en meget mere afslappet variation, hvor det eneste fællestræk fra den gamle form for safari er at komme derhen, hvor der findes eksotiske dyrearter end dem, man er vant til hjemmefra, men der ophører ligheden også.

Moderne safari går mest ud på at få den “erobring”, som består i at fotografere, nedskrive eller på anden måde dokumentere, at man har oplevet dyret i levende live. Derfor kalder man også den type af safari for “fotosafari”.

Det behøver dog ikke alt sammen handle om giraffer og elefanter, for her i Norden udbydes der også moderne safari, hvor det er rigtig meget værd at fremhæve http://nordisksafari.dk/.

De tilbyder nogle af de mest interessante og spændende safarirejser, hvor man blandt andet kan komme til at se bjørne.

Desuden har de også en oversigt over safariudstyr, så du altid hjemmefra kan tjekke af, hvad du skal huske at have med.

Gør dig selv og naturen en tjeneste ved at betragte dyrene på en fornuftig måde og gør omverden opmærksom på vores smukke natur med dens dyr, vi lever i, så vi sammen kan beskytte dyre- og plantelivet.

Nyere artikel
Tidligere artikel

KOMMENTARER