Tag børnene med på safari

Tag børnene med på safari

Få en anderledes dyreoplevelse midt i den nordjyske natur
Udvikling i safari
Lystfiskeri – læring, glæde og udvikling
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sydafrika er det oplagte valg til en safarirejse for både børn og voksne. Derfor har NYATI Safarirejser skræddersyet spændende oplevelsesture til Sydafrika for hele familien. Der er garanti på at det bliver en oplevelse både børn og voksne vil huske mange år ud i fremtiden. Specielt børn vil få utroligt meget ud af sådan en tur, fordi:

Barnet lærer en masse om den ”virkelige verden”

I denne tid med smartphones og konstant opkobling til sociale medier, er en Wi-Fi-fri safaritur i Afrika ikke kun en digital detox for børn (og deres forældre), men det kan også give dem en fornemmelse af den virkelige verden. Giv en 10-årig en blyant og et stykke papir, og de vil snart glemme Fortnite og Pokémons virtuelle verdener. Safaris er den ultimative oplevelse. Langt fra at være kedeligt eller gammeldags, ser de livet i al dets rå (og undertiden klamme) detaljer. På safari oplever de på tæt hold livets store kredsløb, hvilket uden tvivl vil fremkalde uendelige spørgsmål fra naturligt nysgerrige unge. Ældre børn vil lærer meget om geografi og biologi som de ikke kan lære fra en bog.

Et barn glemmer aldrig deres første møde med vilde elefant eller løver

Børn over hele verden vokser op med et billede af det afrikanske dyreliv, men få får se det i naturen. I stedet er deres fascination med løve, elefant, giraf og zebra noget de har set i Løvernes Konge eller i den lokale zoologiske have. Tag dog denne barndomsunderholdning og nysgerrighed med på safari, og du vil se dine børn helt målløse når de ser disse fremragende dyr i deres naturlige habitat. Ja, der vil være støv, varme og lejlighedsvise frustrationer på grund af myg og småkravl. Men der vil være endnu flere uvurderlige og uforglemmelige øjeblikke: Når safari-bilen standser og i sidder midt på den afrikanske savanne og ser en elefant komme drønende eller en løve der nedlægger sit bytte og spiser jer… med øjnene.

En Safari for familien er en rejse som ingen af jer nogensinde vil glemme, og hvis du vil give dine børn en gave for livet, så ring til NYATI Safarirejser allerede i dag og bestil en rejse til Afrika.

KOMMENTARER