Sund og stærk hund med velsmagende fodertilskud

Sund og stærk hund med velsmagende fodertilskud

Tag kæledyret med, når familien rejser udenlands – læs her hvordan
Golden Retriever – en kærlig og trofast ven for livet
Overvejelser inden du køber hund
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du oplever, at din hund går og hænger med snuden, taber sig, mister glansen i pelsen eller måske ikke er så aktiv, som den plejer at være, kan det med stor sandsynlighed skyldes, at den ikke får de næringsstoffer via foderet, som den har brug for. Og selv om du aldrig har oplevet problemer med foderet før, kan hundes system godt ændre sig med alderen. Visse hunderacer er ekstra disponeret for at udvikle gigt eller problemer med fordøjelsen, og af denne grund bør man være ekstra opmærksom på ændringer i hundes adfærdsmønstre, når den går fra unghund til voksen, eller fra voksen til senior.

fodertilskud

Hvorfor skal jeg give min hund fodertilskud?

Hunde er meget forskellige, og selv om du har valgt et foderprodukt, som retter sig specifikt mod din hunds alder, vægtklasse, race og køn, kan din hund have udviklet individuelle behov, som ikke med sikkerhed kan imødegås af dens gængse diæt. En seniorhunds behov er meget forskellige fra en hvalps, og igen er der store variationer på tværs af racer og køn. En drægtig eller diegivende tæve vil have brug for ekstra tilskud af forskellige vitaminer og mineraler for at undgå, at knoglemassen bliver påvirket. Og hunde, om lever et aktivt liv som for eksempel jagthunde eller agility hunde, vil have brug for ekstra energi i form af fedt og protein, sammensat på en hensigtsmæssig måde.

Hvordan får jeg min hund til at spise fodertilskud?

Måske frygter du, at din hund vil vægre sig ved at spise fodertilskud – lidt ligesom du selv gjorde, når din mor prøvede at få dig til at spise levertran og rosenkål, da du var lille. Men du behøver ikke være nervøs for, om din hund gider at spise fodertilskud. Langt de fleste producenter har nemlig bestræbt sig på at gøre fodertilskuddet velsmagende og indbydende for hunden. Langt de fleste hunde elsker det velsmagende fodertilskud i form af olier eller godbidder, og din hund vil med stor sandsynlighed sætte stor pris på den nye variation af dens daglige kost.

Snak med dyrlægen om fodertilskud til din hund

Det er altid bedst at tale med dyrlægen, hvis du påtænker at ændre din hunds diæt. Dyrlægen vil, med sin baggrundsviden og sit kendskab til din hunds sygehistorie, kunne vurdere, hvad din hund har behov for, og hvordan din hunds fremtidige diæt skal sættes sammen. Dyrlægen vil kunne præsentere dig for et udvalg af forskellige typer velsmagende fodertilskud, så du og din hund kan prøve jer frem og finde ud af, hvad der fungerer bedst.

 

KOMMENTARER

WORDPRESS: 0