Sund og fit hund med træningsudstyr til dyr

Sund og fit hund med træningsudstyr til dyr

Beskyt din hund mod tandsygdomme med et tandplejesæt
Den amerikanske pitbull terrier – smuk, men farlig
Korrekt ernæring holder din kat sund og energisk hele livet

Langt de fleste hunde har et større eller mindre behov for at blive aktiveret med jævne mellemrum. Der er selvfølgelig undtagelser – visse hunde er de rene sofa-løver – men i reglen er hunden et nysgerrigt og videbegærligt dyr, som trives bedst med udfordringer, og som gerne vil lege og lære.

Find det rette træningsudstyr til din hund

Uanset om du netop har anskaffet en hvalp, og derfor skal i gang med lydigheds- og gå-træning, eller om du har haft din hund i længere tid og påtænker at udforske discipliner så som agility eller jagt, findes der udstyr, som kan understøtte jeres træning. De mest basale former for træningsudstyr er dem, som anvendes til grundlæggende lydigheds træning af hvalpe og unghunde, nemlig klikkeren og godbidderne.

Med disse hjælpemidler kan du belønne din hund for at udvise den ønskede adfærd, for eksempel at gå hinter eller sidde pænt på kommando. Hvis du er ude i mere avanceret træning af styrke og balance hos din hund – for eksempel som et led i genoptræning, eller som en skånsom træningsform for senior hunden – findes der balancemåtter og træningsbolde, som understøtter dette formål.Og vil du træne din hund op til jagt, skal den lære at lystre en hundefløjte, da dette er den eneste hørbare måde, du kan kalde hunden til dig på fra lang afstand.

træningsudstyr til dyr

Fuldautomatisk træningsudstyr til dyr – en nem løsning

Hvis du ønsker at motionere dit dyr, men måske hverken har tiden, energien eller den fysiske form til at imødekomme hundens behov, findes der flere forskellige slags aktiveringsudstyr, du kan benytte dig af. Hvad med en fuldautomatisk boldkanon, som skyder bolde af sted, som hunden kan apportere? Hunden lærer lynhurtigt selv at aflevere boldene i boldkasteren, så den aldrig løber tør. Og så får din hund motion og apporterings-træning, selv om du måske ikke selv kan deltage.

KOMMENTARER

WORDPRESS: 0