Aktivitetslegetøj til dyr

Sjovt og stimulerende aktivitetslegetøj til din hund eller kat

Sjovt og stimulerende aktivitetslegetøj til din hund eller kat

Har du en hund eller kat som kæledyr, så ved du, at de elsker at lege. Sjovt og stimulerende legetøj er vigtigt for dyrene, fordi de har behov for at blive aktiveret både fysisk og mentalt. Men legen er også med til at knytte tættere bånd mellem dit kæledyr og dig. Når du vælger aktivitetslegetøj til din hund eller kat, er det vigtigt, at du tager hensyn til dyrets alder, og hvilken slags lege I skal lege. 

Tovtrækning med din hund, løb efter bold eller tyggelegetøj

Hundelegetøj kan eksempelvis være bolde, som hunden elsker at hente. Boldene kan f.eks. være tennisbolde, som du kan kaste langt, eller det kan være skumbolde eller pivebolde, som hunden synes, det er sjovt at løbe efter. Tovtrækning er en anden spændende leg, som de fleste hunde godt kan lide. Trækkelegetøjet kan være fremstillet af reb, læder eller stof, og du kan med fordel vælge trækkelegetøj af god kvalitet, så det ikke nemt rives i stykker. Tyggelegetøj er velegnet til både hvalpe og store hunde, og ofte er tyggelegetøj fremstillet af hård gummi, så det ikke nemt kan tygges i stykker. Nogle typer af tyggelegetøj fungerer også som effektiv tandpleje for din hund.

ID foto stock: 33724618

Kattelegetøj til mange spændende og underholdende timer

Har du kat – især indendørs kat – så er det vigtigt at sørge for, at den bliver underholdt, så den ikke keder sig, hvis den er alene hjemme. Når din kat jagter legetøjsmus, bolde og drillepinde eller tumler rundt med andet kattelegetøj, så holder den sig i form, og det styrker dens sanser. Aktivitetslegetøj til katte kan være legetøj, der bevæger sig eller siger lyde, og intelligenslegetøj kan eksempelvis være en foderstation, hvor katten med sine poter selv skal skaffe sig adgang til foder eller snacks. Din kat elsker at ligge på lur og gemme sig, så et legehus eller en kattetunnel vil helt sikkert også være et hit. Katten har et naturligt behov for at kradse, og du finder et stort udvalg af kradselegetøj i spændende designs som er ideelle for katten.