Sådan vælger du den rigtige ridehjelm til dit behov

Sådan vælger du den rigtige ridehjelm til dit behov

Sådan kan du forhindre dyremishandling
Hjælpemidler til træning af kæledyr
Brænder du for at gøre en vigtig forskel for dyr?
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ridning er en fantastisk sport, hvor du dagligt omgås dejlige heste, men desværre er det ikke ufarligt. Du bør derfor altid have en sikkerhedsgodkendt ridehjelm på, uanset om du motionerer hesten på ridebanen, i ridehuset eller rider en tur i skoven. I tilfælde af at du falder af hesten, kan ridehjelmen forhindre alvorlige ulykker, hvor du får hjernerystelse, kraniebrud eller det, der er værre. Selvom du er en erfaren rytter, der normalt sidder godt fast i sadlen, så kan du stadig blive overrasket, hvis hesten pludselig bliver forskrækket på en skovtur, eller hvis hesten stopper foran en spring på ridebanen, og du flyver ud over hovedet på den.

Ridehjelmen skal beskytte dit hoved optimalt

Der findes et væld af ridehjelme på markedet, og du behøver ikke at købe den allerdyreste for at beskytte dit hoved optimalt. Men det er et must, at ridehjelmen er sikkerhedsgodkendt. Dernæst er det selvfølgelig vigtigt, at ridehjelmen passer til dit hoved, så den giver optimal beskyttelse til tinding, pande og baghoved. Ridehjelmen skal være let at justere, og du kan også være opmærksom på ikke at købe en hjelm, der er for tung. Du kan få ridehjelme, som er designet til de forskellige ridediscipliner dvs. dressur, spring, military osv., så hvis du dyrker en bestemt disciplin og ofte deltager i konkurrencer, så kan du med fordel vælge en hjelm, som passer til formålet.

sådan vælger du ridehjelm

Stort udvalg af ridehjelme i mange prisklasser

Du kan købe ridehjelme online i danske netbutikker til favorable priser. Ridehjelmene fås i mange forskellige prisklasser alt efter, hvilket mærke du vælger. Et af de kendte mærker er Casco ridehjelme, som har fokus på design, kvalitet og sikkerhed, og hjelmen har fået den nye VG01 sikkerhedsgodkendelse, hvilket betyder, at den er en af de bedste sikkerhedshjelme på markedet. Det er en sikkerhedshjelm, som er let og komfortabel at have på, og den har en god ventilation. Hjelmen fås i mange størrelser til både børn og voksne og kan anvendes til både dressur, spring og skovture, så du kan helt sikkert finde en Casco ridehjelm, der passer til dine behov.

 

KOMMENTARER

WORDPRESS: 0