Pasning af kæledyr i eget hjem

Pasning af kæledyr i eget hjem er pasning på dyrenes præmisser

Pasning af kæledyr i eget hjem er pasning på dyrenes præmisser

Når du som kæledyrsejer skal på ferie, opstår problemet med, hvem der skal tage sig af dine kæledyr altid. For det er vigtigt at finde en ordentlig pasningsløsning til dine kæledyr, når du er på ferie, så du ikke skal bruge tid på at tænke på, om de nu har det godt, når du er på ferie. 

De fleste dyr bryder sig ikke om forandringer. Det er derfor en god ide, hvis du prøver at finde en, der kan passe dyrene hjemme hos dig. Det er med til at give dyrene en tryggere oplevelse, når du tager væk. 

Der er flere måder, hvor du kan finde en til at passe dine kæledyr derhjemme. Det smarteste er, at du spørger familie eller venner, om de kan flytte ind i dit hus, mens du er væk og passe dine dyr. Det gør også, at det er nogen, som dine kæledyr kender. Det vil gøre dem mere trygge.  

325858112

Find pasningsmuligheder via nettet

Hvis der ikke er nogen i dit netværk, der kan hjælpe dig med at passe dine dyr, kan du prøve at finde en via nettet. Det kan du for eksempel gøre på en side som care.com. På siden kan personer, der godt kan lide dyr, oprette en profil. Der skriver de noget om sig selv, og hvorfor de gerne vil passe dit kæledyr. Dermed kan du nemt finde frem til den rette person. Alle på siden forventer at få betaling for at passe dit dyr, selvom den ikke nødvendigvis er så høj. 

En anden mulighed er, at du finder nogle turister, der snart skal til Danmark, der vil passe dine kæledyr, mens de er her. Det kan du for eksempel gøre på en side som TrustedHousesitters.com, hvor du kan se, om nogle er på vej til Danmark, eller skrive, at du snart skal på ferie og søger nogen til at passe dine dyr. Turisterne flytter ind i dit hjem, mens du er væk, og bruger det som base for at udforske Danmark – mens de passer dine kæledyr.