Forskellige Zoo i Danmark

Mindre kendte zoologiske haver i Danmark

Mindre kendte zoologiske haver i Danmark

I Danmark har vi rigtig mange forskellige zoologiske haver. Nogen af stederne er selvfølgelig mere kendte end andre. Det er blandt andet Odense, Københavns og Aalborgs Zoo, som hører til blandt de mest kendte. Men i Danmark har vi også mange hyggelige zoologiske haver, som er mindre kendte, men som klart er et besøg værd.

De mindre kendte zoologiske haver og dyreparker:

Det er vigtigt, at vi også støtter op om de små zoologiske haver. Hermed kommer der en lille liste og guide om nogen af de mindre kendte steder med dyr, som vi har i Danmark.

Hobro Mini Zoo: Her har de både dyr, som man kan finde på en bondegård samt mere eksotiske dyr som kænguru og næsebjørne. De er blandt andet kendt for deres kyssende lama. Deres lama spytter ikke. Den giver til gengæld gladeligt et kys på gæsternes kinder. 

Skærup Zoo: Her har man mulighed for at se nogen dyr, som man måske ikke har set før. Der er blandt andet dyr som rødlos, fiskekat, asiatisk vildhund og fennek ræv. Men de har også husdyr som geder, ponyer, minigrise og får.

Billede ID: 149215460   

Danmarks Fugle Zoo: Her kan du gå en tur på deres anlagte stisystem på 2 km. På din gåtur kan du se 800 forskellige slags fugle fra hele verdenen. Du kan blandt andet se storke, ugler, svømmefugle og papegøjer. Deres have er på 5 ha. med gamle træer, buske og blomster.

Odsherred Zoo & Rescue: De har mere end 600 dyr fordelt på 100 forskellige arter. Her kan du blandt andet se dyr som indisk zebu, genetter, lamaer, kameler, påfugle og slanger.

Munkholm Zoo: Her har de både kameler, sølvræve, præriehunde, prærieugler, sumpbævere og skildpadder. Ved nogen af fodringerne kan man være med til at fodre dyrene.

Her var en lille mini guide til nogen dejlige zoologiske haver i Danmark.