løbetidsbukser

Løbetidsbukser i smarte designs til din tæve

Løbetidsbukser i smarte designs til din tæve

Har du fornøjelsen af at have en hunhund, så vil der komme perioder, hvor hun er i løbetid, og der kan du på forhånd investere i et par gode løbetidsbukser, så du er klar til at give hende dem på, når den tid kommer. En tæve går normalt i løbetid hver 6. måned, og vil du gerne undgå blodpletter på gulvet, så kan du give hende et par smarte løbetidsbukser på. Løbetidsbukserne kan købes i forskellige netbutikker, der forhandler udstyr til hunde, og som regel er der gode tilbud at finde, når du handler online.

Vælg et par løbetidsbukser med god pasform i bløde materialer

Løbetidsbukser fås i mange søde og smarte designs, og det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en størrelse, som passer til din hund, så løbetidsbukserne føles behagelige at have på. Løbetidsbukser er fremstillet af lækre bløde materialer, så de ikke generer hunden, når den har dem på. Løbetidsbukser fås med velcrolukning, så de nemt kan justeres, så de passer til hundens krop. Inden i løbetidsbukserne sidder der to elastikker, hvor du nemt kan fastgøre et indlæg, der kan udskiftes efter behov. På den måde sikrer du, at din tæve holder sig tør og ren gennem hele løbetidsperioden. Løbetidsbukser og indlæg kan nemt vaskes i vaskemaskinen, så du behøver ikke at købe nye løbetidsbukser, hver gang din tæve er i løbetid.

Foto stock: 607924712

Fri bevægelighed med løbetidsbukserne på

Med løbetidsbukserne på kan din hund stadig bevæge sig frit omkring, lege og gå ture med dig, hvilken hun sætter stor pris på. Du behøver til gengæld ikke at bekymre dig om, at der kommer blodspor på gulv eller møbler, når hunden bevæger sig omkring i din bolig. Når løbetidsperioden er overstået, kan du vaske løbetidsbukserne og gennem dem væk, indtil næste gang det er aktuelt at bruge dem.