Kattefoder

Kattefoder til engros priser - find det online

Kattefoder til engros priser - find det online

Er du træt af at betale i dyre domme for små mængder kattefoder? Så har du nu mulighed for som privat person at indkøbe kattefoder til engros priser

Hvorfor skal jeg købe kattefoder hos Kolind Foder Engros?

Som navnet Kolind Foder Engros måske antyder, er der her tale om en forhandler, som sælger foder til engros priser. Dette betyder i praksis, at du kan købe kattefoder til priser, som er en del lavere end hvis du skulle købe tilsvarende foder hos dyrehandleren eller hos dyrlægen – eller i det lokale supermarked.

Kolind Foder Engros forhandler kattefoder fra den velrenommerede brands Essential og Go Care, som tilbyder en bred vifte af særligt sammensat foder, specielt tilpasset den enkelte katterace med hensyn til dyrets alder, køn, og generelle sundheds tilstand. Hos Kolind Foder Engros kan du således købe stort ind, og betale langt mindre for dit kattefoder. En kæmpe fordel, hvis du er indehaver af et katteri eller bestyrer et internat eller et pensionat for katte.

Foder fra Kolind Foder Engros – det fornuftige valg

Når du vælger at købe kattefoder via Kolind Foder Engros, får du ikke alene foder fra kendte brands til faste, lave priser. Du er også sikret en vare af høj kvalitet. Kolind Foder Engros lægger stor vægt på trivsel og dyrevelfærd. Dette afspejler sig i virksomhedens sortiment af kattefoder, som er særligt udvalgt efter kriterier så som bæredygtighed, indhold og sammensætning af nærings stoffer, og så få kunstige tilsætnings stoffer som overhovedet muligt.

Når du handler med Kolind Foder Engros, kan du således skaffe billigt kattefoder uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Al kattefoder fra Kolind Foder Engros overholder samtlige danske, europæiske og internationale standarder så som NRC og AAFCO. Dette er din sikkerhed for det bedste foder til din firbenede ven.

Du kan se de mange varianter af lækkert kattefoder hos Kolind Foder Engros på https://kolind.foderengros.dk/