Hundepensioner er strikse med vaccinationspapirer og konkurrencedygtige på prisen

Hundepensioner er strikse med vaccinationspapirer og konkurrencedygtige på prisen

Gør hundeluftning til en større fornøjelse med den rigtige hundesele
Rejs med din hund – det kan sagtens lade sig gøre!
Slip for flåter og lopper med nemme forebyggelsesmidler
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Skal du på ferie uden din hund, og er der ingen i din omgangskreds, som kan tage sig af hunden, mens du er væk, så har du mulighed for at sætte den i hundepension. Her får hunden sit eget ”værelse” – dvs. en boks som passer til dens størrelse – og hunden bliver passet og plejet af personale med stor erfaring i at tage sig af hunde.

Hunden bliver luftet flere gange om dagen, så den får rørt sig, og den får klap og kæl af det venlige personale. Du kan med fordel vælge en hundepension, som giver hunden dens hjemmevante foder, så den ikke skal omstille sig for et par dage eller en uge.

Vaccinationspapirerne skal være i orden

Når du booker et værelse til din hund i en hundepension, så er der visse regler, der gælder omkring vaccinationer. Tag det som et positivt tegn, at en hundepension kræver, at din hund er vaccineret. Din hund skal være vaccineret mod Parvovirus, hundesyge, smitsom leverbetændelse og kennelhoste. Du har selvfølgelig ingen interesse i, at din hund bliver syg eller smitter andre hunde, så det er vigtigt, at vaccinationspapirerne er i orden.

Hundepensioner er billigst på landet

Hundepensionernes priser for et ophold varierer på landsplan, men det er ofte dyrere at sætte sin hund i hundepension i eller nær storbyerne, mens det er billigere i landdistrikterne. Så det er helt op til dig, om du ønsker at køre ud på landet for at få en billigere pris. Nogle hundepensioner kører med flere priser, så højsæsonen er dyrest og lavsæsonen billigst. Prisen på opholdet gælder 1 hund og inkluderer fodring og gåture i løbet af dagen.

Hundepensioner er strikse med vaccinationspapirer og konkurrencedygtige på prisen

Forkæl din hund med luksus mens du er væk

Nogle hundepensioner tilbyder, at din hund kan komme i løbegård, og så er opholdet dyrere. Der findes også hundepensioner og hundehoteller, som tilbyder luksuspakker, hvor din hund bliver ekstra forkælet med god mad og pleje, så den ikke kommer til at mangle noget, når du er væk.

KOMMENTARER

WORDPRESS: 0