Hundesele

Gør hundeluftning til en større fornøjelse med den rigtige hundesele

Gør hundeluftning til en større fornøjelse med den rigtige hundesele

De daglige gåture med hunden kan blive en endnu større fornøjelse for hunden og for dig, når hundeselen har en god pasform. Det kan dog godt være lidt en udfordring at finde den perfekte hundesele til din hund, for der findes et stort udvalg på markedet, og selvom du har en idé om, hvilken type sele der passer bedst til din hund, så kan det godt være, at det er en anden type sele, du skal vælge.

Lad hunden prøve forskellige seler

Du kan med fordel tage din hund med ud og prøve seler, så du er sikker på, at den hundesele, du køber, er den bedste løsning for hunden. Du skal desuden være opmærksom på forskellige ting, når du skal vælge den rigtige sele. Det er vigtigt, at hunden har fri bevægelighed, så hundeselen må ikke stramme omkring skuldrene. Hundeselen skal desuden lægge et pres midt på din hunds bryst og ikke oppe ved halsen. Selen skal desuden ligge godt og stabilt på hunden, og det er godt, hvis selen kan justeres, så den kan tilpasses hundens krop. Hundeselen må hverken være for stor eller for lille, for så er den mere til gene end til gavn for hunden.

Foto Stock: 557491399

Hundeseler af god kvalitet til fornuftige priser

Hundeseler fås i et væld af designs, farver, størrelser og prisklasser. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men du behøver ikke nødvendigvis at købe den dyreste sele på markedet for at gå god kvalitet for pengene. Blandt de gode og populære mærker finder du eksempelvis Ruffwear Front Range hundesele, som er en komfortabel hverdagssele, der er nem at tage af og på. Selen har to fastgørelsespunkter, som er en V-ring i aluminium på hundens ryg og en forstærket strop på hundens bryst, så hunden ikke kommer til at trække for meget, når I går tur. Har du en lille hund, så kan du med fordel vælge en Tre Ponti Mini hundesele, der har en fantastisk pasform. Selen giver god plads til, at hunden kan bevæge skuldrene frit, og bringestykket presser korrekt på hundens bryst, når den trækker fremad. Skal din hund med på bilture, så kan du vælge at købe en Ezydog sele, som fås i mange flotte farver og størrelser. Selen kan anvendes som sikkerhedssele/autosele, så hunden kan spændes fast til bilens sikkerhedssele med en strop. Ezydog hundesele har desuden indvævede reflekterende tråde, så hunden altid er synlig, når I er ude at gå tur i mørke, hvilket også er med til at øge sikkerheden for hunden. Pasformen er under alle omstændigheder det vigtigste, når du vælger hundesele til din hund.