anmeldelse af dyrmishandling

Find nemt den rette person til anmeldelse af dyremishandling

Find nemt den rette person til anmeldelse af dyremishandling

Det er forfærdeligt at være vidne til, at et dyr ikke bliver behandlet ordentligt af sin ejer. Hvis du har oplevet det, er det vigtigt, at du henvender dig til Dyrenes Beskyttelse. De kan hjælpe lige meget, hvilken situation du har oplevet. Det kan være et dyr, der er blevet slået eller sparket. Det kan også være et dyr, der ikke får mad eller vand. Måske har nogen i dit lokalområde nogle dyr, hvor de ikke ser ud til at have det godt. Det kan være, hvis de er tynde eller har snavset pels. 

Du kan altid ringe til Dyrenes Beskyttelses hovednummer 33 28 70 00. Hvis der er tale om en sag, hvor du har brug for hjælp til dyret nu og her, kan du ringe til Dyrenes Vagtcentral på 1812. Det er professionelle som dyrlæger, der tager telefonen. De kan derfor hjælpe dig med, hvad du skal gøre på stedet, og sender nogen ud for at hjælpe dig. 

254670472

Løs problemet i lokalområdet

Det er grænseoverskridende at skulle melde nogle andre for dyremishandling. Hvis der er en i dit lokalområde, der ikke behandler sine dyr ordentligt, kan det være rarere, at du tager en snak med vedkommende og prøver at få ham eller hende til at forstå, at vedkommende ikke behandler dyret ordentligt. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte en af Dyrenes Beskyttelses lokalafdelinger. De har afdelinger rundt om i hele landet, som kan vejlede dig i, hvad du skal gøre, når du har været vidne til dyremishandling. Du kan se listen over de forskellige lokalafdelinger, og hvem du kan kontakte, her

I nogle tilfælde kan det give en mere konstruktiv dialog og en bedre stemning, at du ikke anonymt anmelder nogen for dyremishandling, men at du tager en snak med dem ansigt til ansigt. Det er ikke mindst, hvis du bor i en mindre by.