Få en anderledes dyreoplevelse midt i den nordjyske natur

Tag børnene med på safari
Udvikling i safari
Lystfiskeri – læring, glæde og udvikling
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Familieejet dyrefarm i det nordjyske

Hjortdal Dyrefarm ligger i den nordjyske by Hjortdal. Gården er ejet af Benny og Susanne, der sammen med deres 3 døtre har boet i ejendommen siden år 2000. Ideen med stedet er, at give gæsterne mulighed for at opleve den nordjyske natur, områdets ro og opleve mere end 350 dyr fordelt på 50 racer. Udover at se og klappe de søde dyr, tilbyder Hjortdal Dyrefarm en masse andre forskellige aktiviteter.

På Hjortdal Dyrefarm finder du bl.a. vaskebjørne, lamaer, polarræve, gnavere, påfugle, høns, ildere og mange, mange flere.

Aktiviteter på Hjortdal Dyrefarm

Få en træktur på en pony eller snup et spil minigolf. Dette er blot nogle af de ting, gæsterne på Hjortdal Dyrefarm kan tage sig til under deres besøg. Vil du gøre lidt mere ud af oplevelsen, har du mulighed for at overnatte under åben himmel, midt i dyreverdenen. Når mørket falder på, og de øvrige gæster er taget hjem, kan du og din familie indfinde jer i shelters og opleve nattelivet på dyrefarmen. I kommer til at sove med geder, polarræve og lamaer som naboer. I kan vælge at tage blot en enkelt overnatning, eller gøre det til et stop på vejen hvis I f.eks. er på cykelferie. Den omkringliggende, nordjyske natur danner de perfekte omgivelser for en cykelferie eller bare en familieudflugt.

Står du og skal afholde et større arrangement, har Hjortdal Dyrefarm et selskabslokale, du kan lege. Gæsterne vil have mulighed for at bevæge sig rundt blandt alle de spændende dyr. Med panoramaudsigt over Vesterhavet, Jammerbugten og Lien Bakker, ligger selskabslokalet i smukke omgivelser der lægger op til et hyggeligt arrangement. Ved afholdelse af reception, fødselsdag eller en anden type arrangement, vil alle gæster have fri adgang til bl.a. minigolfbane og halmlegeplads.

Læs mere om Hjortdal Dyrefarm her http://www.hjortdaldyrefarm.dk/ og læs mere om åbningstider, aktiviteter og meget mere.

Nyere artikel
Tidligere artikel

KOMMENTARER