Frivillig i dyreværnet

Brænder du for at gøre en vigtig forskel for dyr?

Brænder du for at gøre en vigtig forskel for dyr?

Brænder du for, at dyr skal have et godt og værdigt liv, og vil du gerne have et frivilligjob, hvor du kan gøre en vigtig forskel for dyrene? Så har du chancen for at blive frivillig hos Dyreværnet, som er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Dyreværnet har mere end 80 engagerede frivillige, som dagligt hjælper til med alle typer af opgaver på dyreinternatet. Det kan eksempelvis være fodring, rengøring af bure eller vaskning af tæpper, skåle og legetøj. Men det kan også være hundeluftning eller socialisering af dyrene. Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for dyrenes velbefindende, og du vil selv opleve, hvor fantastisk det er at kunne bidrage med meningsfuld pasning og pleje af dyrene på internatet.

Frivillige er en meget værdsat arbejdskraft hos Dyreværnet

Hos Dyreværnet er de frivillige en meget vigtig og værdsat arbejdskraft, fordi det takket være de mange frivillige er meget nemmere at drive internat og tage sig af de mange dyr, som kommer ind. Som frivillig indgår du i et socialt arbejdsfællesskab med andre frivillige, som er engagerede og elsker dyr. Du kommer til at omgås mange dejlige dyr i hverdagen, som har brug for din pleje og omsorg i den tid, de opholder sig på internatet.  

Billed ID: 399092437

Finder nye kærlige hjem til dyr og redder dyr fra misrøgt

Dyreværnet har eksisteret siden 1898 og påtager sig mange vigtige opgaver. Hvert år forsvinder hundredvis af dyr, som Dyreværnet hjælper tilbage til deres ejere. Dyreværnet formidler årligt 1.200 dyr videre til nye kærlige hjem. Derudover modtager Dyreværnets udrykningsleder hver dag mellem 7-10 anmeldelser om misrøgtede dyr og Dyreværnets landsdækkende udrykningstjeneste henter årligt mere end 500 dyr fra dyreværnssager. Dyreværnet har som en af de få dyreværnsforeninger i Danmark en NO KILL politik, og foreningen drives med symbolsk hjælp fra staten og vigtig økonomisk støtte fra virksomheder og privatpersoner. Vil du gerne være frivillig hos Dyreværnet, så kontakt foreningen via dette link http://www.dyrevaernet.dk/bliv-frivillig