hundetandpasta

Børst din hunds bisser med effektiv hundetandpasta og undgå tandproblemer

Børst din hunds bisser med effektiv hundetandpasta og undgå tandproblemer

Hvis din hund skal have sunde, stærke tænder gennem hele livet, så er det vigtigt at huske at pleje dens tænder. Selvom hundens tænder er anderledes end et menneskes, så kan hunden alligevel komme til at døje med mange af de samme tandproblemer som eksempelvis tandsten, paradentose eller tandsmerter. Det kan du nemt være med til at forebygge ved at lære din hund at få børstet tænder fra den er hvalp. Når du skal ”øve” tandbørstningen med din hund, kan du starte med kun at anvende tandbørsten, så den vænner sig til fornemmelsen, og så kan du senere putte hundetandpasta på tandbørsten.

Specialfremstillet hundetandpasta med forskellig smag

Hundetandpasta adskiller sig fra tandpasta til mennesker ved, at det bl.a. ikke indeholder flour, for det kan hunden ikke tåle. Af samme grund må det frarådes at anvende almindelig tandpasta til hunde. Hundetandpastaen er specialfremstillet og indeholder forskellige ingredienser, som hjælper med at fjerne plak og forhindre, at der opbygges tandsten. Derudover findes hundetandpasta med forskellig smag som eksempelvis leversmag eller mintsmag, så det virker mere tillokkende på hunden at få børstet tænder. Hundetandpasta er også mildt mod maven, for hunden kommer jo til at sluge hundetandpastaen, og det er ikke nødvendigt at skylle efter med vand.

Foto Stock: 303587183

Hundetandpasta af god kvalitet fås online til favorable priser

Du kan købe hundetandpasta i danske netbutikker som eksempelvis https://www.petworld.dk/tandpleje, der forhandler tandplejeprodukter til hunde. I sortimentet finder du Petclean tandpasta med leversmag, som kan anvendes til både hunde og katte. Tandpastaen forhindrer effektivt plak og udviklingen af tandsten, og der skal ikke skylles efter brug.

Trixie hundetandpasta med mintsmag forebygger tandsten og giver din hund en friskere ånde og bedre mundhygiejne. Petosan hundetandpasta er kendetegnet ved at være meget mild, så den ikke irriterer hundens mave, og der skal ikke skylles bagefter. Petosan hundetandpasta fås med god smag af fjerkræ. Med hensyn til smag kan du jo prøve dig lidt frem og se, hvad din hund synes bedst om. Ud over hundetandpasta finder du også andre nyttige tandplejeprodukter til hunde som eksempelvis hundetandbørster, tandrensere og mundskyl.

Der er ofte penge at spare på hundetandpasta og hundetandbørster, når du handler online, og du kan helt sikkert finde en type hundetandpasta, som passer til din hund. Under alle omstændigheder er det en god investering at sørge for, at din hund får børstet bisserne hver dag, så dens tandsæt forbliver sundt og stærkt i hele dens levetid.